En Jentebutikk for Damer | Klær og Mote | Jenterommet.no
jenterommet

jenterommet

En jentebutikk for damer

Hos Bohem og Jenterommet.no mener vi at en kul stil har ingen aldersbegrensning. Det spiller ingen rolle om du er 25 eller 65, en stilsikker dame er alltid flott å se på! Med over 30 års erfaring i klesbransjen har vi vært vitne til at det er større fare for å bli trist og kjedelig i stilen, jo eldre man blir. Flere damer mister litt motet til å kle seg i antrekk som skiller seg litt ut i fra mengden. Vi hører ofte utsagn som: “Nei, slike plagg er jo kun for de unge!” eller “Jeg er for gammel”.

Vår ekspertise ligger i å sette sammen antrekk med særpreg. En bukse er sjelden fullkommen uten et tøft belte, og du kan som oftest sette til et flott smykke og skjerf til en fin topp. It’s all in the details! Du finner massevis av inspirasjon til hvordan du kan sette sammen dine antrekk under våre inspirasjonsider Style Inspo og Shop The Look. Her kan du også handle antrekkene direkte!

Føler du deg kanskje litt på den beskjedne siden, men har et ønske om å gå for en litt sprekere, røffere stil? Lurer du muligens på hvordan du kan krype ut av skallet ditt og faktisk tørre gå med baggy bukser i en alder av 50+? Først og fremst vil vi anbefale deg og ta en titt på vår Style Inspo side. Som nevnt over, finnes det massevis av inspirasjon til antrekk her. Vår modell, Gitte, er en sprek og tøff dame i 50 årene som aldri har vært redd for å våge seg ut i antrekk med særpreg. La deg inspirere, og begynn gjerne smått. Start med et belte som matcher til bukse og topp. Prøv deg på en “semi harem” før du våger deg ut i en baggy bukse. Ta små steg, og bygg på stilen din. Ha en rød tråd i garderoben din, hvor du kan mikse og matche nytt og gammelt. Husk at en kul stil har ingen aldersbegrensning! Hva er vel tøffere enn en stilsikker, voksen dame?

Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Legg igjen en kommentar