Bianco Jeans

Filter

Bianco Jeans

Bianco Jeans ble skapt i 2001. Inspirasjonen var å skape en passform som var både smigrende og behagelig å ha på seg. Bianco bukse team ble satt sammen med personer som har mange års erfaring og inngående kunnskap om denim plagg og bukser.

Bohem og jenterommet er en kjent forhandler av buksene som har blitt veldig populære.

Bianco bukse er en leder innen mote og kjent for sine fremtids dynamiske samlinger. Hovedpoenget med suksess er basert på bruk av høykvalitets tekstiler sammen med en eksklusiv design og sammensetning. De som bærer dem, har det bra hele dagen lang.

Det kreative designteamet har investert stor innsats og kreativitet, utviklet nye former, vasker og skapt nye stiler og tilbehør som speiler seg på catwalken.

Toppkvalitet stoffer er spesielt vevd for Bianco Jeans med de beste råmaterialene og den nyeste teknologien. Produksjonsprosessen blir overvåket ned til hver minste detalj for å sikre enderesultatet.

Den unike fusjonen av eksklusive stoffer, fasjonable passformer og perfekte designdetaljer har gjort buksene til en konkurransedyktig merkevare.

Hos jenterommet kan du være heldig å finne størrelsen din i Bianco Jeans på salg, da vi hele tiden fornyer oss og henter inn det siste nye på markedet. Gamle må vike plass for det nye og du som forbruker kan gjøre et kupp i vår outlet.