NeroGiardini

NeroGiardini er Italiensk håndverk til kommersielle priser. Fantastisk design og kvalitet av italienske skinnsko. Kolleksjonen inkluderer sneakers, ankelstøvletter og skoletter av høy kvalitet.

En overlegen kolleksjon av Sko for den kresne kvinne.

NeroGiardini omfatter alt merkevaren Made in Italy står for. Man kan tydelig se høykvalitets sko skapt gjennom avanserte håndverksteknikker. Produktlinjene spenner fra uformelle sneakers til arbeid, eller elegante og sofistikerte sko laget i fantastisk håndverk, som tilfredsstiller enhver smak og komfort.

Sko kolleksjonen er stilige, elegante og komfortable for å tilfredsstille ethvert motebehov med innovasjon og enkelhet. De tilfredsstiller det moderne i motetrender med et touch av originalitet. Alle sko er håndlagd og bruker kun skinn av høyeste kvalitet. Fabrikken er ekstremt opptatt av komfort og passform. Ønsker du deg ett par kvalitetsko i skinn, kan du trygt kjøpe NeroGiardini.

Lukk meny
×

Handlekurv

Påskerabatt

Gratulerer,
du har funnet påskeegget!

Denne koden gir deg -25% på ditt kjøp

*gjelder ordinære varer

PÅSKE25

Må brukes innen

Timer
Minutter
Sekunder

Vi bruker cookies for å forbedre og personliggjøre opplevelsen din  på denne siden. Ved å bruke vår nettside samtykker du i våre Vilkår og betingelser.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}