Toxik Jeans

Filter

TOXIK3

Toxik jeans er en av Europas største jeans produsenter. De er kjent for perfekt passform og god kvalitet. Bukse produsenten har en ledende utviklingsavdeling som alltid er tidlig ute når trendene skifter. De er flinke til å beholde basic modeller med gode passformer over flere sesonger, men fornyer ofte vask og inn-farging i tråd med skiftende moter.

Toxik er mest kjent for produksjon av bukser, men har også beslektede produkter som skjørt, jeans jakker / blue denim jakker, og noen topper. De har mange modeller i denim stoffer i bomull, med tilsatt lycra eller elastan for å få den rette stretch. De har utviklet mange vaske-prosesser som gir buksene det trendy ytre som til enhver tid er i motebildet. I tillegg utvikler de mange forskjellige print hvor stoffet, enten det er rene bomull stoffer eller syntetiske materialer veldig moderne utseende.

Produsenten Toxik er Fransk, men produserer jeans både i Europa og i østen. De har distribusjon i ledende butikker over hele verden.

Trender.

Toxik er meget hurtig med å tilpasse seg etter som hva som er mote. Ved å legge stor vekt på rene og uformelle snitt passer buksene de fleste former og kroppstyper. De har god plassering av baklommene som bidrar til å gi en smigrende passform. Den kommer du til å elske!

Jakter du etter jeansen som sitter som støpt til kroppen, trenger du ikke lete lenger. Her har du funnet deg din nye favoritt bukse. Bohem og Jenterommet.no er forhandler av Toxik jeans i Norge.

Vi har valgt å satse på slim modellene, da vi mener dette gjør Toxik best. Vi vil gi deg som kunde den beste opplevelsen. På grunn av den komfortable prisen, ender våre kunder ofte opp med å handle både 2 og 3 bukser når de har prøvd sin Toxik jeans. Se vår jeans guide her: https://jenterommet.no/2018/10/05/bukseguide/