Pakkeliste til weekendtur | Jenterommet.no
jenterommet

jenterommet

Smart pakkeliste for weekendtur

Er du en av dem som alltid pakker for mye? På en svipp- eller weekendtur innenlands eller til en europeisk storby kan det ofte være fristende å sjekke inn bagasje, selv om man egentlig ikke trenger det. Da føler man seg kanskje sikker på at man ikke glemmer noe og kan pakke ned plagg etter plagg «i tilfellet». Men man trenger ofte ikke mer enn håndbagasje når man kun skal på en weekendtur, og det føles faktisk befriende å slippe den store kofferten. Nøkkelen ligger i å pakke smart, og vi gir deg pakketipsene!

Dersom du skal på en storbytur er det lurt å pakke med seg klær som kan pyntes både opp og ned. Da slipper du å ha for mye i kofferten.

Start med valg av sko

Du kommer langt med to par sko. Velg gjerne et par som er behagelige dersom du skal gå mye, noe en ofte gjør i storbyer. Ønsker du å skifte til noe penere til kvelden, anbefaler vi et par ankel boots. Er disse ekstra komfortable for lange shoppingrunder, slår du to fluer i en smekk og trenger dermed kun ett par med deg på tur.

Pakkeliste til weekendtur | Jenterommet.no
Pakkeliste til weekendtur | Jenterommet.no

Velg ut to par bukser fra garderoben din. Her er det lurt å gå for jeans som kan pyntes både opp og ned, slik at du er klar for både shopping og en tur på byen.

Det enkle er ofte det beste

Går du for enkle topper er det lett å kombinere. Her kan du bruke eksempelvis en blazer som passer på dagtid over en t-skjorte, samtidig som den egner seg til fest og middag på kvelden. Du bytter bare ut t-skjorten med en pyntet bluse, så er du klar for kveldens aktiviteter.

Tilbehør

Smykker og armbånd er med på å løfte antrekket, og dette ønsker vi selvsagt når vi er på tur også. Her er det likevel lurt å velge tilbehør som kan brukes både på dagtid og til kvelds. Skjerfet har du på deg under reisen, så dette tar ikke noe ekstra plass i bagasjen. Husk også å velge en praktisk veske med stropp, slik at du enkelt kan ha den hengende på tvers og har plass til det du trenger.

Med en planlagt koffert som inneholder gode kombinasjoner, bruker du mindre tid på antrekkene og har mer tid til å kose deg på tur.

Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Legg igjen en kommentar